Често задавани въпроси от бизнеси

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ОТ БИЗНЕСИ

Как мога да започна да продавам чрез приложението Foodobox?

Лесно. Нужно е да регистрираш фирмата си като кликнеш на бутона “Регистрирай бизнеса си”. След приключване на регистрацията, представител на нашия екип ще се свърже с теб, за да ти помогне с първите стъпки.

Защо се нарича “кутия-изненада”?

Нарича се кутия-изненада, тъй като не е възможно да се предвиди какви продукти и храни ще останат в излишък. Клиентът е наясно, че получава кутия със спасена храна, която е микс от различни артикули.

Какво мога да слагам в кутиите-изненада?

В кутията-изненада, която ще предлагаш на клиентите на платформата може да има всякаква храна, която в момента на продажбата не е с влошено качество или с изтекъл срок на годност. Можеш да продаваш сготвена или пакетирана храна и напитки, плодове и зеленчуци, продукти с нарушена опаковка или пък такива в нетърговски вид.

Какво не мога да слагам в кутията?

Всякакъв вид хранителни продукти и напитки, които са негодни за консумация, с вече изтекъл срок на годност, с отворена опаковка, съдържащи мухъл и други.

Как мога да управлявам профила си във Foodоbox и да правя промени?

Можете да управлявате профила си лесно и удобно през Администраторския панел. Там може да въвеждате и коригирате часовия диапазон, наличността и да следите в реално време поръчки към обекта. Ако се нуждаете от повече информация, можете да се свържете с наш представител.

Нужно ли е да продавам всеки ден?

Не е задължително да продаваш всеки ден, ние сме план Б в дните, в които имате излишък.

Как клиентът заплаща своята “кутия-изненада”?

Клиентът заплаща своята “кутия- изненада” на място в обекта при потвърждаване и вземане на поръчката си.

Как клиентът получава своята кутия?

След запазване на предлаганата от теб кутия-изненада чрез мобилното приложение, клиентът ще я вземе на място в предварително зададения от теб прозорец за вземане. Плащането става в момента на вземане на поръчката.

 

Ако не откриваш отговора на своя въпрос тук, може да се свържеш с нас.