Кои сме ние

КОИ СМЕ НИЕ?

ПЪРВОТО МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ
БОРЕЩО СЕ СРЕЩУ РАЗХИЩЕНИЕТО НА ХРАНА

Здравей! Запознай се с нас:

Jane Vili diploma foodobox

Джейн Димитрова и Велин Керков са съоснователите на Foodobox. След няколко години, прекарани в чужбина – в Италия и в Шотландия, се прибират в любимата им България, за да допринесат с натрупаните опит и знания.

Тук виждат потенциал за развитие и решават да основат първото в България мобилно приложение, което се бори с разхищението на храната. Проектът се ражда в София, но се разраства бързо и за по-малко от 6 месеца достига още от по-големите градове в България – Пловдив, Варна, Бургас и Русе.

Ние сме Ради, Вили, Ники, Биби, Ива и Джейн (отляво надясно) – сплотен екип, обединен от една добра кауза – спасяването на храна, годна за употреба.

Ние сме оптимистично настроени младежи, твърдо вярващи, че можем да живеем в един свят без гладни хора и без разхищение на храна.

След няколко години в чужбина, решихме да се приберем у дома, за да донесем положителната промяна у нас. Убеждението и силната ни вяра, че можем да намалим разхищението на храната, ни срещат в общата борба за една добра кауза.

EN__9912

Джейн Димитрова

Съосновател

Велин Керков

Съосновател

Николета Алексиева

Експерт Бизнес Развитие

Райна Монева

Експерт Бизнес Развитие

Биляна Танева

Експерт Бизнес Развитие

Ива Обрешкова

Експерт Бизнес Развитие

Радостина Горошевич

Експерт Бизнес Развитие

Първото мобилно приложение в България борещо се срещу разхищението на храна

Какво казват клиентите на Foodobox

„Запазих кутия от FoodObox от чисто любопитство. Продуктите, открити вътре в пакета, надхвърляха като цена сумата, която бях платил за тях. Това ме накара да мисля, че съм направил добра сделка.

Но най-приятното е тръпката – тръпката от това какво ще откриеш в кутията, след като я отвориш.“

Мирослав Джоканов

Мирослав Джоканов

„Не само инициативата зад Foodobox е страхотна, но и вдъхновените хора, които я превръщат в реалност! Останах очарована от обслужването и от качеството на получените продукти!

Пет звезди от мен!“

Доника Ставрева

Доника Ставрева

„Продуктите бяха супер. Разнообразих седмичното меню и останах доволен. 😊“

Стилян Митрев

Стилян Митрев

„Поръчах малка кутия със зеленчуци от FoodObox и останах много приятно изненадана! Първо, продуктите бяха много като количество и второ състоянието им беше добро, напълно годни за консумация! 😊 Моментът на изненада също е приятен, защото какво ще получиш в кутията е изненада 😋 Със сигурност бих поръчала отново!“

Йоана Томова

Йоана Томова

„Благодарение на Radostina Tzenova открих симпатичните млади хора от FoodObox. За експеримент си запазих две средни кутии – с плодове и зеленчуци и с готова храна. По принцип, съдържанието на кутиите е изненада, и признавам – много приятна изненада. Въобще, цялото упражнение е забавно, вкусно и освен това – допринася за намаляване на изхвърлянето на храна. Препоръчвам!“

Росен Василев

Росен Василев