За Нас

Ние сме малък колектив от оптимистично настроени младежи, твърдо вярващи, че можем да живеем в един свят без гладни хора и без разхищение на храната.

За нас

Кои сме ние?

След няколко години в чужбина, решихме да се приберем у дома, за да донесем положителна промяна. Убеждението и силната ни вяра, че можем да намалим разхищението на храната ни срещат в общата борба за една добра кауза.

След като на няколко пъти на един от нашите основатели, който има и food truck, се налага да изхвърли големи количества храна, разбира че не е единствения с този проблем, останал без решение. Така му хрумва идеята да създаде платформа, бореща се с разхищението на храната.

Екипът на Фуудобокс

Нашата цел

В основата на FoodOBox стои стремежът за намаляването на разхищението на храна.

Нашата цел е да предоставим печелившо за всички решение на този глобален проблем. Спасявайки храна от изхвърляне, ние помагаме на планетата, като в същото време намаляваме и социално-икономическите вреди от прахосването й.

FoodOBox-изненада е кутия, която съдържа висококачествена храна на достъпна цена за нашите клиенти. Другата печеливша страна са хранителните бизнеси, които генерират допълнителен приход от продажбата на храна, която иначе не биха оползотворили.

По-малко изхвърлена храна означава по-малко вредни емисии в атмосферата и по-малко разхищение на ресурси за нейното производство.

Екипът

Джейн Димитрова
Джейн Димитрова
Бизнес развитие
Велин Керков
Велин Керков
Технологично развитие
Николета Алексиева
Николета Алексиева
Клиентски взаимоотношения
Вероника Андреева
Вероника Андреева
Маркетинг
Изтегли от